Átlagember blogja

Átlagember blogja

BKK botrány megtorlási lehetősége...

2017. július 22. - //VV\

A sok komment után megvilágosodtam. Azt hiszem az lenne a legjobb megoldás a megfingatásotokra, hogy mostantól mi, utasok is úgy bánunk veletek, ahogyan Ti bántatok el azzal a sráccal. Mit értek ezalatt?
A jó múltkorában az egyik buszsofőrötök nem állt meg a megállóban, pedig jó páran vártunk a buszra. Sőt volt pofája a képünkbe röhögni. Ezek után azonnal felhívtam a számotokat, hogy bejelentsem. Jött is a válasz tőletek:

„ A panaszok vizsgálata során a járművezetőt minden esetben munkáltatója, az érintett Szolgáltató hallgatja meg, illetve amennyiben szükséges, a rendelkezésre álló felvételeket a vonatkozó rendeleteknek megfelelően az üzemeltető elemzi, melynek eredményéről Társaságunkat tájékoztatja. Szolgáltatóink azon járművein, melyek kamerával vannak ellátva, a felvételeket a vonatkozó rendelkezéseknek megfelelően (a személyszállítási szolgáltatásokról szóló 2012. évi XLI., valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvények alapján) kezelik. Amennyiben a felvétel későbbi felhasználás érdekében történő archiválása szükséges, azt az illetékes hatóság kérheti, a jelenleg hatályos rendeletek alapján az ilyen módon nem megőrzött felvételek pedig 15 nap után törlésre kerülnek.

Tájékoztatjuk, hogy a FUTÁR adatok alapján a járművezető valóban nem állt, azt azonban, hogy a megállóban tartózkodtak-e utazni szándékozók, tehát a járművezetőnek meg kellett-e volna állnia, nincs lehetőségünk rekonstruálni.
Tekintettel arra, hogy újabb releváns információ nem került a birtokunkba esettel kapcsolatban, az előzőektől eltérően nyilatkozni nem tudunk.”

Magyarul az egyetlen bizonyíték, hogy az egyik alkalmazottatok szerződést szegett nálatok – az alvállalkozótoknál – volt, amit nem metettetek el, bár tudtatok a panaszról, hanem hagytátok kitörlődni. Ezek után a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumhoz fordultam, azonban amikor kérték a hiánypótlást tőlem az adataimról levélben nem voltam itthon, így kicsúsztam a válaszolási határidőből. az ügy elsikkadt… Az én hibám. Ezek után nem hagyom ezt többé, minden szart leverek rajtatok. Mert ez bizony szerződésszegés volt a részetekről, ráadásul szándékos.

Vagy itt van a D33-as automatátok. A korábbi panaszomra a válaszotok:


„Bejelentésével kapcsolatban vizsgálatot folytattunk le, melynek során megállapítottuk, hogy 2017. május 12-én a D33 számú TVM automatából megvásárolni kívánt díjterméket megkapta, azonban a visszajáró 170 forintot a készülék elnyelte, ezért visszatérítési igényét jogosnak találtuk.

 Az összeget (170 forint) a Rumbach Centerben található központi ügyfélszolgálaton a jelen levelünket követő munkanaptól – személyazonosságot igazoló fényképes okmány bemutatásával (személyi igazolvány, vezetői engedély, útlevél, stb.) – átveheti. Cím: 1075 Budapest, Rumbach Sebestyén u. 19-21., nyitva tartás: hétfő, kedd, csütörtök: 09:00-17:00, szerda: 09:00-19:00, illetve péntek: 09:00-15:00.”

Nos melyik automata nem adta vissza ugyanazt a 170 forintot egy hete? Bizony, a D33-as automatátok! A bejelentésem után semmi változás! Se figyelmeztetés, hogy az automata nem tud visszaadni, se semmi előjel. Csak a pénz elnyelése, vagy ellopása? Mi ez, ha nem bűnszervezetben elkövetett csalás? Most már bánom, hogy nem jelentettelek fel benneteket, mert alapja az lenne…

 

Kedves kommentelők! Ezek után Ti se hagyjátok az ilyen és hasonló ügyeket annyiban! Minden okozott valós kárért pereljük be, jelentsük fel ezt a nyomorék céget! Várom, hogy ez ügy mögé odaálljon ügyvéd, vagy valamilyen mozgalom, mert lehet sokaknak segítség kell a jogos érdekeinek érvényesítéséhez!

 

Ne hagyjuk büntetlenül a BKK hanyagságait, gondatlanságát, ahogy ŐK se hagyták büntetlenül egy jó szándékú ember bejelentését!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://atlagemberblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr9712680309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása